mandag den 16. februar 2009

Ranvita er blevet klummeskribent i Norge!





Så fik jeg endelig min egen klumme ...

... i Norge (!)

Så til alle fengshui-søstre i det høje nord; Kig med i "KK" - Norges ældste og største dameblad, hvor jeg fast - hver anden uge - giver inspiration til at se dit hjem med nye øjne.

I forbindelse med min første klumme gjorde bladet lidt ekstra ud af det. Fremover bliver det 'bare' klummen med gode tip til dig og dit hjem.

Men hvorfor skal danskerne snydes ...?

I hvilket blad/avis/magasin kunne DU godt tænke dig at modtage mine tips om bevidst boligindretning på fast basis? Lad høre:-)

8 kommentarer:

  1. Hej Ranvita

    Tillykke med klummen! Jeg er bare så ærgelig over, at det ikke er et dansk blad. Kan det mon købes i DK? Kan du evt. lægge artiklen ud på din hjemmeside?

    Jeg ville foretrække, hvis jeg kunne bestemme, at din klumme var i 'Alt for Damerne'.

    Indtil da må jeg nøjes med nyhedsbrevene og din blog. Som i øvrigt er så fortrinlig læsning og energiskabende, at de/den sagtens kan læses mange gange, når man trænger til et frisk Feng Shui-pust eller blot noget smukt at kigge på.

    Tak for at dele din æstetik med os.

    Anne Holm

    SvarSlet
  2. Hei Ranvita!

    Hjertelig velkommen hit til Norge med din spalte! Du har mange fans her også! 8) Lykke til!

    Hilde Ramsgaard
    Norge

    SvarSlet
  3. tillykke med klummen.
    ang danske blade ville det nok passe bedst i Alt for Damerne - eller måske Femina - men køber ingen af de to selv - så personligt synes jeg det skulle være i Boligliv eller Rum :)

    - og køber altid KK når jeg er i Norge.

    SvarSlet
  4. Hej Ranvita
    Også et tillykke herfra!
    Jeg ville elske at læse dine spændende tanker og gode ideer i et dansk magasin, men som Sidsel skriver, så køber jeg aldrig de mest oplagte; Alt for Damerne og Femina.
    Jeg ville ligeledes foretrække et af de danske boligmagasiner :-)

    Gode hilsner fra Trine

    SvarSlet
  5. Hej Ranvita.
    Også et tillykke fra mig.
    Jeg køber mest Hendes verden, på grund af håndarbejdet der er deri så det ville jo være dejligt hvis du kunne skrive der, det trænger måske også til lidt spirituelt indhold.
    Tak for nogle dejlige nyhedsbreve som jeg efterhånden har modtaget en del år. Jeg har printet dem ud og bruger dem til at få inspiration af når jeg syntes der skal ske noget i et bestemt område af mit liv.

    Hilsen Jeanette

    SvarSlet
  6. Tillykke med din klumme.

    Hvis det skulle være et dansk blad syntes jeg Boligliv ville være et godt valg :-)

    Hilsen fra
    Helle Svendsen

    SvarSlet
  7. Hej Ranvita

    Jeg fandt din blog på en renseribøjlesøgning ;O) - Jeg glæder mig til at følge med fremover. Jeg vil også gerne læse din klumme i BOLIGLIV.

    Mange hilsner
    Rikke

    SvarSlet
  8. Hej Ranvita

    Tillykke med din klumme. Jeg kan se, at et par stykker allerede har forslået at en klumme af dig ville have stort potentialle i BOLIGLIV og her vil jeg også klart stemme for. Glæder mig utroligt meget til din nye bog udkommer til august, indtil da må vi nyde godt af dine gode råd her på bloggen, i dine nyhedsbreve og gense "Bo med feng Shui" på Tv2 sputnik.

    Mange kærlige hilsner fra Mia Sørensen

    SvarSlet